Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

TO ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Επειδή πολλά «αυθαίρετα» γράφτηκαν από διάφορους οι οποίοι δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν κανέναν από τη δημοτική αρχή παρότι  υπογράφουν και ως δημοσιογράφοι ή άλλοι νεόκοποι υπερασπιστές της Νέας Κίου θα θέλαμε να διευκρινήσουμε το εξής:
Από την πλατεία της Νέας Κίου αντικαταστάθηκε σημαία η οποία ανέγραφε ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ και  απεικόνιζε  την  «Αργώ» .
Όπως γνωρίζετε Δήμος Νέας Κίου με τον Ν.3852/2010 «Καλλικράτης» δεν υπάρχει. Έτσι φυσιολογικά η δημοτική αρχή τοποθέτησε τη σημαία με το νέο σήμα το οποίο έχει ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο.
Αυτό δε σημαίνει όμως, όπως κάποιοι βιαστικοί είπαν, ότι καταργούμε το μέχρι 31/12/2010 σήμα της Νέας Κίου. Ήδη στην προσεχή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, όπως έχουμε προαναγγείλει, σχεδιάζουμε την λήψη απόφασης με σκοπό την αξιοποίηση-χρησιμοποίηση του σήματος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας και θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις και οι προτάσεις.
Παρακαλώ πολύ στο μέλλον ας κάνουν τον κόπο κάποιοι, οι οποίοι εσχάτως μονοπωλούν τον ρόλο του πατριώτη, να απευθύνουν ένα ερώτημα στην δημοτική αρχή πριν αρχίσουν να λειτουργούν ως τιμητές των πάντων και επί παντός επιστητού και ας αφήσουν στην άκρη τους λεονταρισμούς και τις μεγαλοστομίες.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΝΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου