Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ στον ΕΥΟΣΜΟ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ πήρε μέρος το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση Ευόσμου που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 4 Χορωδιών στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
Οι Χορωδίες που συμμετείχαν ήταν η ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ" ΛΑΓΚΑΔΑ με μαέστρο τον Δημήτρη Γιαννακάκη, η ΧΟΡΩΔΙΑ "ΑΜΒΡΥΣΣΟΣ" ΔΙΣΤΟΜΟΥ με μαέστρο τον Γιώργο Κοσμίδη, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ με μαέστρο την υψίφωνο Λόρα Τσένοβα και φυσικά η ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη. 
Οι χορωδοί μας πέρασαν όμορφες στιγμές στο πολύ φιλόξενο περιβάλλον των διοργανωτών της εκδήλωσης και αφού ερμήνευσαν με τον καλύτερο τρόπο τα 6 τραγούδια που είχαν στο πρόγραμμά τους ("Της αγάπης αίματα", "Η πίκρα σήμερα", "Πόσο σ' αγαπώ", "Το χάραμα επήρα", "Αν σ' αρνηθώ", "Άγγιγμα ψυχής") διασκέδασαν με την καρδιά τους στο γλέντι που ακολούθησε και επέστρεψαν στη Νέα Κίο με πολύ καλές αναμνήσεις στις βαλίτσες τους...
Να θυμίσουμε ότι η Χορωδία μας ιδρύθηκε το 1996 (αρχικά ως γυναικεία χορωδία και από το 1998 ως μικτή) και έχει πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ και χορωδιακές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Από τη σύστασή της μέχρι και σήμερα έχει τον ίδιο μαέστρο (Θεοδόσης Αντωνιάδης) ενώ στο πιάνο την συνοδεύει τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Καψάλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου