Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ν. ΤΣΙΟΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΙΓΓΟ

Η ΣΗΜΑΙΑ...
Κύριε αντιδήμαρχε,

Με όλο το σεβασμό και την τιμή για το αξίωμά σας, ως πολύ μεγαλύτερος στην ηλικία (είμαι 79 ετών) και φυσικά, ως περισσότερο έμπειρος (αν μου το επιτρέπετε), τολμώ να σας πω τα ακόλουθα τα οποία, παρακαλώ να προσέξετε ιδιαιτέρως και να τα εμπεδώσετε : 
1) Οι σημαίες που υποστέλλονται κ. αντιδήμαρχε, είναι μόνον οι εχθρικές και οι αντεθνικές.
2) Οι ιστορικές σημαίες και τα σύμβολα του ελληνισμού και μάλιστα του μαρτυρικού Μικρασιατικού προσφυγικού ελληνισμού, ούτε υποστέλλονται, ούτε καταργούνται κ. αντιδήμαρχε Κρίγγο.
3) Οι σημαίες των ξεριζωμένων και αποδεκατισμένων ελλήνων που χιλιάδες χρόνια κρατήθηκαν ψηλά και υπερήφανα στις αξέχαστες πατρίδες, οι οποίες έγιναν ολοκαύτωμα, τιμώνται κ. αντιδήμαρχε, δεν υποστέλλονται από εμάς τους νεότερους. 
4) Εσείς κ. αντιδήμαρχε υποστείλατε την ιστορική σημαία - σύμβολο της Κίου της Μικράς Ασίας, από την πλατεία της δικής μας Νέας Κίου, και μάλιστα την ημέρα που ο ελληνικός λαός ξεπροβόδιζε τον ήρωα ΛΑΚΗ ΣΑΝΤΑ, ο οποίος, όπως γνωρίζετε καλά, μαζί με τον άλλον ήρωα, τον ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ, υπέστειλαν από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, την εχθρική κατοχική γερμανοναζιστική σημαία με την σβάστικα. 
Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει ακόμη περισσότερο.

5) Το λάθος - γκάφα σας κ. Κρίγγο είναι απ' αυτά που δύσκολα συγχωρούνται και βέβαια, μετά από έμπρακτη μεταμέλεια. 
6) Αυτά τα ολίγα κ. αντιδήμαρχέ μας Άργους - Μυκηνών, με την συμβουλή μου, να κάνετε, σαν ευσυνείδητος άνθρωπος που είσθε, το αυτονόητο, δηλαδή να αποκαταστήσετε τα πράγματα κι έτσι το λάθος - γκάφα σας, να το πάρει το ποτάμι... Ο Ίναχος, ο Ερασίνος...
Κλείνοντας, επαναλαμβάνω ότι σέβομαι και τιμώ το αξίωμά σας και πάντοτε θα είμαι στη διάθεσή σας για να προσφέρω βοήθεια σε προσπάθειες σας υπέρ της Νέας Κίου.
Υπέρ της Νέας Κίου, επαναλαμβάνω.

Υ.Γ. Με το συμπάθειο κ. αντιδήμαρχε αλλά η σημαία που αναρτήσατε, προφανώς είναι για τους αλλοδαπούς.
Κάποιος ξενομανής τη σχεδίασε!

Με τιμή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
(παλαίμαχος)


Διεύθυνση : Γιατρού Χατζημανώλη 2
      Νέα Κίος Αργολίδα 21053

τηλέφωνα : 27510 - 51057
                   6974 727908


            gtsiounis@yahoo.gr
           
www.gtsiounis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου