Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου

Σήμερα Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Κίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές μεταξύ των μελών του Τοπικού Συμβουλίου για την ανάδειξη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αυτού. 
Μεταξύ 2 υποψηφίων για την προεδρία - Αθανάσιος Βάνας και Νικόλαος Σαρηγιάννης- πρόεδρος αναδείχθηκε ο πρώτος με 3 ψήφους έναντι 2 του δευτέρου. 


Μεταξύ 2 υποψηφίων για τη θέση του αντιπροέδρου νικητής αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Μητσάκος με 3 ψήφους έναντι 2 ψήφων του Αναστασίου Δούκα. 

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο Πρόεδρος πλέον του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Κίου, Αθανάσιος Βάνας δήλωσε τα ακόλουθα : Φίλες και φίλοι

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συνδημότες μου και ιδιαίτερα σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και με αναδείξατε σύμβουλο της Δημοτικής μας Κοινότητας.


Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και με γεμίζει ταυτόχρονα ευθύνη. θα προσπαθήσω να δικαιώσω τη στήριξή σας και να ανταποκριθώ με συνέπεια στις απαιτήσεις του θεσμού.


Η διεκδίκηση, η αξιοκρατία, η διαφάνεια, αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.


Θα απογοητεύσω όσους επιθυμούν να υπηρετήσω παραταξιακά και προσωπικά συμφέροντα.

Πάνω απ' όλα προέχει η στήριξη και η προάσπιση της αξιοπρέπειας κάθε συνδημότη, καθώς και η προάσπιση των κεκτημένων της Νέας Κίου, τα οποία κερδίσαμε με αγώνες και θυσίες.

Στόχος μας είναι η Νέα Κίος να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και την κουλτούρα της μέσα από το νέο Καλλικρατικό Δήμο και όχι να απορροφηθεί απ' αυτόν.

Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μου στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Άργους - Μυκηνών : ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.


Αθανάσιος Βάνας

Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου 
της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Κίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου