Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Η Φιλαρμονική έκοψε την πίτα της...
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής Νέας Κίου. Παρόντα όλα σχεδόν τα "παιδιά" της σε μια όμορφη απογευματινή σύναξη, όπου τον αγιασμό για τη νέα χρονιά έκανε ο αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Δημοσθένης Γάτσιος ο οποίος ευλόγησε την πίτα και έδωσε ένα μήνυμα αγάπης σε όλους τους παρευρισκόμενους. Μεταξύ αυτών, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχιλλέας Μπαντανάς και Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Θεοδόσης Αντωνιάδης, ο Νίκος Σιαχάμης  η ψυχή της Φιλαρμονικής (η μαμά του λόχου, όπως τον χαρακτήρισαν) καθώς και οι μητέρες κάποιων παιδιών.
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αχιλλέας Μπαντανάς αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της Φιλαρμονικής  και στην υπερηφάνεια που νοιώθουμε σε κάθε εμφάνισή της εκτός Νέας Κίου. Ζήτησε από τα παιδιά να κάνουν ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον τώρα που τα πράγματα έχουν ήδη αλλάξει και η Νέα Κίος είναι πλέον κομμάτι του μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου Άργους - Μυκηνών. 
Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κρίγγος αναφέρθηκε στην "Κίο του πολιτισμού" που βρίσκεται πάντα μπροστά και υποσχέθηκε πως θα δοθεί στην Φιλαρμονική κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να συνεχίσει την πορεία της προς ακόμα πιο καλές εμφανίσεις στο μέλλον. 
Τέλος, ο μαέστρος δήλωσε ξεκάθαρα πως η Φιλαρμονική είναι αποφασισμένη να συνεχίσει ακόμα κι αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο της... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου