Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ημέρα των Τριών Ιεραρχών, ο Δήμος Άργους - Μυκηνών διοργάνωσε την καθιερωμένη από χρόνια (από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Θεομάνας και το Δήμο Νέας Κίου) βράβευση των αριστούχων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Κιβερίου, Μύλων, Σκαφιδακίου και Νέας Κίου, του Γυμνασίου Νέας Κίου, των Γυμνασίων και των Λυκείων του Άργους όπου φοιτούν παιδιά από τη Λέρνα και τη Νέα Κίο, καθώς επίσης και των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (από τη Λέρνα και τη Νέα Κίο).
Τη βραδιά άνοιξε ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος και ακολούθησαν ο αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Δημοσθένης Γάτσιος (ο οποίος εκπροσωπούσε και τον Μητροπολίτη μας στην εκδήλωση αυτή),  ο υφυπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Ανδριανός και ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γαβρήλος.
Ομιλητής της βραδιάς ήταν ο πρώην Δήμαρχος Νέας Κίου κ. Γιώργος Μανινής με θέμα : «Η παιδεία ως συνιστώσα του Πολιτισμού».
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από ένα τμήμα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που ερμήνευσε σύγχρονα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε.
Η βραδιά έκλεισε με την απονομή των επαίνων στους αριστούχους μαθητές. Εκτός από τον έπαινο στα παιδιά προσφέρθηκε και το βιβλίο του Στέλιου – Σταύρου Καλαϊτζή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» που εξέδωσε λίγο πριν το τέλος του χρόνου ο Δήμος Νέας Κίου.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους (εκτός από αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν), οι αιδεσιμώτατοι  π. Ανδρέας Βλαχιώτης (ιερέας των Μυκηνών), π. Ιωάννης Καλαϊτζής (ιερέας της Δαλαμανάρας) , π. Ηλίας Γάτσιος (ιερέας της Νέας Κίου), ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών με αρμοδιότητες στις περιοχές Νέας Κίου – Λέρνας – Αχλαδοκάμπου κ. Δημήτρης Κρίγγος, ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Μαύρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Μπαντανάς, Χατζηγεωργίου, Κουσκούκης, Κουκουβές, Γκαργκάσουλας, Χασάπης, Λιβανός, Δούρος, οι περιφερειακές σύμβουλοι κυρίες Μελίδη και Λαπαθιώτη, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Νέας Κίου κ. Μανιταράς, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου κ. Χρήστος Κόλλιας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου κ. Αργυρόπουλος, η Διευθύντρια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κα Ειρήνη Βλάχου, ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Κίου (Αθανάσιος Βάνας, Ευάγγελος Μητσάκος, Φούλη Σωφρονιάδη, Νίκος Σαρηγιάννης, Τάσος Δούκας), ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Κίου κ. Γιάννης Αθανασόπουλος και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των αριστούχων μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου